GOUDEN REGEN NR. 19


De Goudenregen is een nette twee-onder-een-kapwijk. Met evenzo keurige bewoners. Toch sluimeren er geheimen en diepgekoesterde verlangens bij de bewoners. En draagt ieder huisje zijn kruisje. Het lijkt een gewone straat, vernoemd naar de goudgele "treurboom". Prachtig, maar giftig.

Als er op een rustige zondagochtend een moord plaatsvindt, komt de onderste steen boven water. Is iedereen wel wie hij zegt dat hij is? En niet onbelangrijk: wie is de moordenaar?

Cast: Willem Roes, Kim Vissers, Petra Spit, Tanya Hartman Kok, Elly Godijn, Raymond Karstens, Esmay Vissers, Larissa Böhm, Monique Jansen, Esmeralda van Belle en Mark Egberts.

Regie: Evelyn Stuijfbergen

Decor: Arnold van Rongen

Techniek: Martin Schouten

Script: Elly Godijn

Speeldatums: 3 en 4 juni 2022

Reserveren: www.hetpark.nl | € 17,50 per ticket


WAAR IS SEBASTIAAN?


CENTRAAL!

In dorpscafé "De opwinding" repeteert wekelijks de plaatselijke toneelvereniging "Pegasus". Ze spelen een kostuumdrama gebaseerd op de stukken van Shakespeare. Ze stevenen af op de jaarlijkse uitvoering, maar de hoofdrolspeler lijkt van de aardbodem verdwenen. Ondertussen broeit er van alles onder de spelers. Het lijkt een gewone toneelgroep, maar niets is wat het lijkt.

Gelukkig is er altijd tijd voor een vitamineboost. Of smaakt een borreltje op zijn tijd beter? En weet de zwijgzame barkeeper meer dan hij doet vermoeden? Een ding is zeker, Sebastiaan moet gauw gevonden worden. Of is de oplossing binnen handbereik?

WAAR IS SEBASTIAAN? is een blijspel dat het publiek een lekker avondje lachen belooft.

Cast: Willem Roes, Eppo Krol, Petra Spit, Johan Tiessing, Jody Visser, Evelyn Stuijfbergen, Fabina Espinoza, Tanya Hartman Kok, Elly Godijn en Esmeralda van Belle.

Speeldatums: 1 en 2 november 2019

Reserveren: www.hetpark.nl | € 17,50 per ticket


MONOPOLIE

Ga direct naar de gevangenis!

Na het succes van ´STILTE´ komt Theatergroep VEEL met een stuk vol drama en een flinke dosis humor: ´Monopolie´. Over afscheid, hereniging, liefde, familiebanden, geheimen en intriges. Vaders wil is wet. Van concurrentie is geen sprake!

Familie Van Boxtel is een welgestelde familie, waar het gras groener lijkt dan bij de buren. Als moeder overlijdt, komt de familie bijeen en komen ´geheimen´ boven water die het daglicht niet kunnen verdragen. Wat zijn de beweegredenen om de dingen te doen die zij doen. En welke gedachtekronkels vinden hun weg in het brein van deze mensen. Een ding hebben zij gemeen, zij spelen graag een spelletje monopoly. Nou ja, bijna iedereen...STILTE

De conciërge is vermoord in het bijna leegstaande schoolgebouw. Wie is zijn moordenaar? Hij vindt geen rust, totdat hij weet wie het gedaan heeft. Een touw rond zijn nek. Haar voetstappen sterven weg...

Bijna iedereen die betrokken is bij de school heeft een motief. De leraren, de buren, de projectleider of de rondhangende jeugd. Het draait om geld, jaloezie en intriges.

De conciërge wil maar één ding weten:

WIE IS MIJN MOORDENAAR!

STILTE is een spannende whodunnit die het publiek meeneemt in de psyche van de mens en op het puntje van zijn stoel laat zitten.

Cast: Germ Bot, Petra Spit, Johan Tiessing, Tanya Hartman Kok, Debby Snel, Willem Roes, Elly Godijn, Harrie Gort, Rachel Muis, Evelyn Stuijfbergen, Roger Schelvis, Anneke Bos, Esmeralda van Belle, Kim Vissers, Bert Lont en Anja Geenen.

Speeldatums: 3 en 4 november 2017

Locatie: Schouwburg Het Park | Hoorn

HET GROENE GRAS VAN DE BUURVROUW

Drie vrouwen, drie buurvrouwen komen bij elkaar op verjaardagsvisite. De man van de jarige Anna is er nog steeds niet, hij moet overwerken. Anna laat niets merken en blijft in haar rol van de perfecte buurvrouw. Weet zij dit vol te houden? Of komen langzaam maar zeker de eerste barsten in haar masker? Nerveuze schrijver Sonja wordt al rood als ze het over haar uitgever heeft. Waarom belt hij niet? Dan is er nog Isabel, de vrolijke en enthousiaste spring in het veld. Zij heeft overal een oplossing voor en is de BFF van Anna, of toch niet?

'Het groene gras van de buurvrouw', brengt op een humoristische wijze de dagelijkse beslommeringen naar voren van deze drie uiteenlopende type vrouwen.

Cast: Tanya Hartman Kok, Margriet van Dijk, Marja Dekker, Ditty Drenth, Evelien van Noort en Anja Geenen.

Speeldatums: 2016 + 2017

Locatie: Huiskamertoneel


VERSCHEURD

Vader Sander en dochter Nadia hebben een goed leven samen, totdat Nadia op een dag vreselijk nieuws krijgt. Ze wil dit delen met haar vader, maar hij kan het niet en stort zich op zijn kruiswoordpuzzels. Het wordt de strijd van hun leven. Totdat er onverwachts een vrouw voor de deur staat, die hun wereld helemaal op zijn kop zet. Gelukkig is er altijd nog tante Janny.

Cast:
Sander: Harrie Gort
Nadia: Evelyn Stuijfbergen
Eva: Elly Godijn
Tante Janny: Tante Janny

VEEL Theater
Alle rechten voorbehouden 2018
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin